Actief op de boerderij

Op dit moment is het nog niet mogelijk om boerengolf te spelen i.v.m de huidige corona maatregelen. Wij maken het bekend wanneer dit weer mogelijk is.

winterstop

Op dit moment hebben wij met de activiteiten een winterstop tot april. U kunt voor die tijd uiteraard wel activiteiten bespreken of informeren over groeps-/familie-uitjes.

---------------------

Onze boerderij ligt net buiten het dorp en is een mooie uitvalsbasis voor vele activiteiten, zoals wandelen en fietsen door de mooie natuur.

Vanaf onze boerderij lopen drie prachtige wandelroutes van verschillende afstanden. Deze zijn verkrijgbaar in onze boerderijwinkel.

Voor de mensen die gezellig rond de boerderij willen blijven, bieden we Boerengolf aan. Dit leuke familiespel speelt u met minimaal twee groepen en leidt u bij ons de wei in, langs 18 verschillende holes. Soms is het terrein nat, soms niet. Soms is het gras gemaaid, soms niet. Soms lopen er koeien in de wei, soms niet. Dat maakt het spel zo leuk! Voor Boerengolf® hoeft u niet te reserveren als u met een kleiner gezelschap bent, maar reserveringen gaan wel altijd voor!

Alle activiteiten kunt u combineren met bijvoorbeeld een picknick en/of koffie met taart/boerenlekkers. Ook is het mogelijk om met een grotere groep (v.a. 10 pers.) te barbecuen en zelfs catering is mogelijk. Kijk bij Arrangementen voor de mogelijkheden of laat offerte op maat maken.

Webdesign: Tijmels - Realisatie: Florido